Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du hur det är?

Vet du hur det är?
Hur det är att drömma
Samma dröm
Natt efter Natt?

Vakna mittt i natten
Av att du kramar en kudde
För att du tror att drömmen är sann?

Nej, det gör du inte!
För du sover om natten och vet!
Vet att du kan få den du vill!

Men jag som inte vet det
Drömmer detta natt efter natt!

Men det värsta är inte att drömma!
Det värsta är att veta
Veta att drömmen aldrig kommer gå i uppfyllelse!




Övriga genrer av Twitt
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt