Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmm?!

Vet du vad som händer?

Vet du vad som kommer hända om du gör det?

Vet du om du kommer överleva?

Vet du om vi kommer överleva?

Vet du överhuvudtaget vad du håller på med,
vad det är du försöker göra??

Jag är förvirrad!
Vill inte,
kan inte,
vågar inte!

Fatta du får inte göra det!!

Men snälla gör det inte!!






Snälla ät inte upp chokladen!!
Jag vill ju ha den!!
=)




Övriga genrer av Twitt
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-11-29 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt