Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande



Allt rinner ifrån mig
framtiden kryper nära

i resignation har
du gömt dig

mina skrik
är förgäves




Fri vers av Rachel Roth
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-11-29 16:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
*****
2006-11-30

  Manal
väldigt gripande, jag drunknade med orden
2006-11-30

    Bodil Sandberg
Mycket gripande rader...något väntar...som du inte orkar bjuda motstånd...
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth