Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena rama motsatssen

Som svartvita rum
Där de spelar på som YingYang
och Du och Jag




Övriga genrer av Elinjohnsson
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-11-29 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinjohnsson
Elinjohnsson