Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket annat än kärlek


[men

det är
inte
bara
närheten
jag är förälskad i
Med dig
gillar jag dig]




Fri vers av Elinjohnsson
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-12-01 18:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
(***)
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinjohnsson
Elinjohnsson