Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll är det min tur.

jag vill vara i din hand
sitta där och le
mot alla som möter oss
o de ska fråga
vem är hon
och du ska svara
-hon är min.

jag vill att dina fingrar ska hålla hårt om mig
och prata med mig som om jag vore något av dig.
jag vill krypa mig in och stanna där
hos dig i din hand,
känna din puls mot min kropp
dunkdunk dunkdunk
du plus jag
hjärta och hjärta
hand i hand

vad som helst, du bestämmer
bara det innebär att
du lovar att stänga din hand
och hålla mig varm
när vinden drar förbi

bara du lovar
att stänga din hand
och skydda mig
mot alla slag




Fri vers av Elinjohnsson
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-02-10 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinjohnsson
Elinjohnsson