Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå inte ifrån mig

Jag hörde en envis telefon singnal ringa
Den vägrade sluta
Hittade aldrig telefonen
Stannade och tittade
Letade och sökte
Efter något jag aldrig fann
Såg istället upp mot
Stjärnornar
En av dom är du
Lyser min väg hem
Om natten
Leder mig rätt
I min vilsenhet
Jag somnade om.




Fri vers av Elinjohnsson
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-01-28 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinjohnsson
Elinjohnsson