Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina kyssar

En enda kyss
Din kyss.
Våra läppar
älskar varandra.
Mina händer
värmer din bara rumpa.

Dig vill jag aldrig
vara
utan.




Övriga genrer av Elinjohnsson
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-20 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinjohnsson
Elinjohnsson