Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever vi

Stilla

stilla står
allt.
Ett tecken
på Att
detta faktiskt är
levande
Behöver jag




Fri vers av Elinjohnsson
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-20 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinjohnsson
Elinjohnsson