Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk!

Sjuk!
Virus!
Hosta!
Hals ont!

Varför sjuk?
Varför inte frisk?

Jag vill inte vara sjuk!
Jag vill ju vara frisk!
Kan inte någon fatta det?

Antagligen inte!!

Bla blö blu!

Guud va jag e duktig på att skriva=)
Höhö




Övriga genrer av Twitt
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-11-30 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt