Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanligt. Hemma



Vanligt. Hemma
En trött huvudvärk

och rädslan

Hur biter man nacken av den?
Hur får man saker att betyda?

Denna slagkamp, blodig blå

Klängiga kläder och tankar som växt ur sig själva

Kan ni inte bara sticka härifrån?
och lämna mig naken och förbannad
över att söka allt det nya

Men utan stanken av gammalt och ruttet
som nitar fast alla försök att andas friskt

Ge mig en slägga
slår jag sönder min värld




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-11-30 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson