Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtskuren eller hjärtskärd?



Om jag bara inte vetat alla regler som jag tror mig veta och om livet bara gett mig ett andtag utan salt i halsen och det fortsätter ner ner och jag vill inte mer,
och jag pratar hela dagen med människor jag älskar för det har jag hört att man ska göra men jag tycker bara illa om mig själv
och jag hittar inte mina CD-skivor
bara hittar dem inte och snart
snart kommer jag börja gråta
och jag önskar jag hade dyslexi så jag inte kunde läsa
allt som står skrivet i dina ögon

igår tror jag att jag fann vad jag vill göra med livet
och snart snart så gråter jag
förut ville jag gråta för att jag inget visste
idag sörjer jag allt som jag vet
ett glas vin har jag druckit
men huvudvärken säger tio

Varför stannade vi så länge med varandra?
och varför inte längre?

Musiken spelar men det är inte jag som väljer
ändå hör jag alla mina favoriter
men det spelar ingen roll
jag vill bara hitta mina skivor
rensa mina lådor
leva i min kategori

Det är fel på mig även om jag var en av dem som visste om det skulle vara skuren eller skärd.

Hjärta eller järta.

Det spelar ingen roll för allt gör ont.

Jag saknar dig. Fast du aldrig fanns.




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 642 gånger
Publicerad 2007-03-30 22:52



Bookmark and Share


  Neal
Bra dikt !
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson