Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas i handen



Den kvällen gick jag hem
med bitar av glas i min hand
jag mötte sanningen
och hon
som lyssnade till den

Gav mig en pärlhyacint
i utbyte mot
sprucket glas

Skärvor i vinden
över Värnhemstorget

Aldrig har jag hållt bitar
så hårt, så hårt

bitar av glas

i min hand





Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 482 gånger
Publicerad 2007-02-14 11:41



Bookmark and Share


    Teddy
Jag gillar glas, och kanske är det något uttjatat i poesin men jag tycker att det håller.....spännande text som jag gärna läser.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson