Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hus nummer 3




Tyst så tyst
tog de bort trösklarna i hennes hem
och hon märkte aldrig något

De stora gröna gardinerna växte var kväll
i köket

Tyst så tyst
dag för dag

Kröp hennes hemtrevnad ur sina krukor
och kaklet
sprack
och sprack
tills hennes grå lockar vitnade

Tills hennes hjärta slog flämtande slag
en åtgärd med ljuddämpare


Nu är hon tyst

så tyst




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 495 gånger
Publicerad 2007-03-05 16:57



Bookmark and Share


  sputnik sweetheart
första stycket är en så himla fin bild.
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson