Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tribute till Regn och Grus som skrev originalet glömde publicera den när den skrevs eller så tyckte jag den var dålig eller nåt... ett tag sen i alla fall.


Asfaltsdagar




Asfaltsdagar

lyftkransmagar

cementblandarsvek

stela grävmaskiners lek



Asfaltsdagar

ett bus med grus

asfalt! asfalt!

fyll mitt hus












Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 530 gånger
Publicerad 2007-06-27 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson