Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vita flingor



Vad vet jag om vita flingor
och papper som måste vändas
och sidor alltid fullskrivna
av allt som kommer emellan
och vem vet när vatten kallnar
och två steg är ett för mycket

Vad vet jag om telefoner som ringer
och ringer alla på klottriga sidor
och vandrar i snålblåst som röda fingrar
menar att
ibland gör det ont med alla dragkedjor
och vänner till andra

Vad vet jag om blåa nätter
och lakan som måste tvättas
och sträckas så långt som bara går
så långt att jag bara inte kan
hålla fast alla samtal och tåg
som försvinner så fort
jag vågar andas

Vad vet jag om det som är så osagt
att det nästan bara finns ibland
i vita sidor som borde vikas korrekt
för att inte skrynkla allt det som
kommer emellan mig
och vita flingor




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-11-30 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson