Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god jul


jag bara tittar på, ser hur alla gör samma misstag igen
ni får gärna strypa mig med era presentsnören
förträningnar i mitt samvete tar mig till en plats med kronisk girghet

alla ska vara snälla -det är ju jul!
alla barn som inte har några klappar
när jag har minst hundrafemtioelva
vi kan nog skippa julskinkan i år

tacksamheten blir ett beroendeframkallande medel
och jag vill trycka ner alla mina meningslösa
julklappar tillbaka i tomtens jävla säck
klippa av honom hans äkliga skägg och skrika honom i ansiktet
vad fan han gör här och inte hos alla morsor som måste
knulla för att skaffa julklappar!

tvångsmatad tvångstacksamhet
det är tanken som räknas
men ge mig den istället
en tanke inslagen i röda snören
din kärlek inslagen

god jul älskling
jag älskar dig
utan presentpapper




Övriga genrer av tuss
Läst 544 gånger
Publicerad 2004-12-22 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss