Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här

Ja, jag sitter här
ja, jag sitter här
mitt emot dig

För att bara vara här
för att du bara ska vara där
får vi sluta att undra
vilka vi är
är vi levande ändå
hur levande blir vi då
när vi bara vill sitta här
utan att vi inte förstår
vilka vi är
när vi sitter här




Fri vers av bergsflundran
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-11-30 15:27



Bookmark and Share


  Freeman
Så har jag också suttit...och undrat...och försökt förstå...mitt liv, vem jag är, vem jag vill bli, varför - alla varför som aldrig tycks ta slut!
Tycker om dig för att du skriver precis så som du känner!
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

bergsflundran
bergsflundran