Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort och gott

Önska inget mer
Låt nuet ge dig allt
Det du inte ser men önskar
Ligger dolt omkring dig
Bara önskan är en gåva
Född av kärlek
- Full av liv




Fri vers av bergsflundran
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-12-01 15:31



Bookmark and Share


  Freeman
"Bara önskan är en gåva"....ingen har jag hört uttrycka livets stora mirakel på ett bättre sätt!

Jag tar dina ord med mig...för alltid.
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

bergsflundran
bergsflundran