Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden flyr

Tiden flyr
Lämnar mig ensam kvar
I världens mörker
Måste jag tända ljusen i min själ

Du tvingar mig
Nu när dina steg försvann
Jag famlar och letar efter tändaren
Jag måste lita på att jag har den någonstans

Utan dig vem är jag då
Din kärlek är det jag

Vandrat av
”oss” är det jag litat på
så tydlig jag nu är
så tydlig jag nu är
jag är ensam
ensamhet ger tydlighet.




Fri vers av bergsflundran
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-12-01 15:28



Bookmark and Share


  Freeman
"Din kärlek, är det jag"...det säger allt om hur du känner...varma, fina människa.
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

bergsflundran
bergsflundran