Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du underbara


Sluta tänka, sluta vara
- kom och sätt dig en stund
- låt bli livet en sekund
lev med mig
ge mig ditt liv en stund
du underbara

Kanske tänker kanske
Gäspar lite trött mot
Livets elakhet
Livet som du trodde
Men inte blev
Sätt dig hos mig en stund
Du underbara.

Drömmens land
Är långt och fjärran
- blicken din utan mål
du har förlorat vill du säga
- men bara om DU vill
säger jag till dig
du underbara

Dina läppar ler en aning
Stelnar sedan vid
Ljusen brinner på bordet
Lyser levande i sitt liv
Ditt leende stelnar fortare än dess stearin
I dett mörker,
Ser du det? Du underbara
Fortare än stearinet stelnar

- jag älskar dig
alltid lite mera
alltid lite mera
många leenden vill sig stelna
men härledas av ljus
brinner alltid
- sätt dig här igen
du ler ett evigt leende nu
- jag älskar dig
du underbara.




Fri vers av bergsflundran
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-12-01 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bergsflundran
bergsflundran