Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svek

Orsaker trodde jag inte
Skulle förstöra oss
Ingenting
Kommer kanske
Förstöra oss
Inte ens att du ligger där
Med en annan
Kanske kommer förstöra oss

Tänk
Vad man tror
Så mycket
Om saker
Och hoppas
Och ber
Och tror mer
och hoppas mer

sedan kraschar allt
på en sekund
rivs allting itu
till en världs spillror
som ligger i mitt hjärta
så blev det av hoppet
och av längtan
att vi skulle fullbordas

När jag vet att någon annan
Ligger mot ditt bröst
Vet jag inte längre
Vem jag är
Vart jag hör hemma
Vad kärlek är




Fri vers av bergsflundran
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-12-01 15:33



Bookmark and Share


  Nessie
Smärtsam text om kärlek man trodde var så stark att den skulle vara för evigt. Bra förmedlad känsla
2007-01-26

  Freeman
Jag önskar att jag kunde återge mina känslor med dig...för dig, när jag läser dina ord.
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

bergsflundran
bergsflundran