Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mat

Ont i magen
Mår illa
Blir yr
Knyter händerna
Hårt
\"Vill inte\"
säger jag tyst
till mig själv
Kan inte
Ska inte
Får inte




Övriga genrer av coffee-cup
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-11-30 21:31



Bookmark and Share


    Naemi
Jag känner igen mig!
Intressant rubrik och vettiga ord.
BRA!
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup