Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baby, join me in bed

Kyssar
Smekningar
Känslor
Värme
Hans kropp tätt emot min
Jag ser honom i ögonen
Han ler
Jag ler tillbaka
Hans händer över hela mig
Jag känner ingenting
Jag är nollställd
Kall
Tom
Vill jag?
Ska jag?
Varför?
Ska jag bara ligga här och spela?
Spela att jag känner något
Känner som han
Kärlek
Eller ska jag bryta mig loss?
Bryta mig loss och gå därifrån
Bara fly
Förvirrad




Fri vers av coffee-cup
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-12-18 17:49



Bookmark and Share


    Smurfer
Känner igen det där. Svårt...
2006-12-18

    Camillaa
mYSIG TEXT

/ C
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup