Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EllieKnas

Som mjölk och o\'boy
Som papper och penna
Som teve och tevespel
Som pensel och färg
Som kamera och batteri
Som musik och högtalare
Som Ellie och Knas




Fri vers av coffee-cup
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-12-18 00:23



Bookmark and Share


    hemlighetenshimmel
Evig!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup