Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd drake

Musiken tystnar
och allt känns fel
men ändå så rätt
Frusen och förvirrad
gömmer jag mig i mörkret
Som en kinesisk drake
vaktar det mig
En hemlighet
Så stark
Så röd
Jag drömmer mig bort, ler
Du är där
och vi är en
Draken blir blå
mörkret blir till ljus
Can dreams come true?




Fri vers av coffee-cup
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-01-02 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup