Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp

Läste igenom gamla texter
Texter jag hade glömt
När jag läste
kom allt tillbaka
Alla känslor
Känslor jag förträngt

Blev som ett hårt slag
Jag var arg, ledsen, besviken
och även glad
Allt på samma gång
Jag ville skriva ner allt jag tänkte på
Alla känslor
Varje ord
Men det gick inte

Allt stod still
och jag fick inte fram ett ord
Jag försökte flera gånger
men det gick inte
Allt jag kunde få fram var
några enstaka ord och någon mening

Allt blev ett enda stort kaos
Sen försvann det
Det blev tomt

Jag hatar skrivkramp




Övriga genrer av coffee-cup
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 23:18



Bookmark and Share


  ms. r ghazale
jag vet vad du menar. :)
applåd!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup