Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvävande känsla

En fjäril flyger förbi
Jag sträcker ut min hand
Den landar
Så vacker
Så perfekt
Så fri

Jag slår den snabbt
En gång
Två gånger
Tre gånger..

Fortfarande vid liv
men vinglös
Mindre vacker
Mindre perfekt
Mindre fri

Nu är vi två




Fri vers av coffee-cup
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup