Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nä, det är dumt att låta sej älskas av en poet - för man blir aldrig fri


jag förstod aldrig hur en så underbar man kunde vara så arg över ingenting

 

 

men jag levde i löddret på din muskullösa rygg

och hur dina biceps svällde

när du lutade dej mot duschväggen

med slutna ögon i njutning

 

och hur du svällde av mina händer

ren i tvål och vatten

och hur jag inte kunde låta bli

att fylla munnen också

 

och vi drömde kärleksfullt, ångande om en pall

så du lättare skulle nå in i mej

innan du lyfte mej över ditt knä

sittande på kallt plastlock

för att fylla mej mer 

 

och avslappnat fuktig i tv-soffan

stearinljussken och blänkande diskbänk

med tonårskläder i högar och

lungt färdiglästa läxor

 

masserande händer över höfthuden i tv-blått sken

smygande vardagsåtrå

men inte orka igen

och somna tungt intill

 

ville jag inte se natten utanför

och fortfarande överlevnadsdrömma

för jag har en tro på under

 

 

men jag ser nu att det var mellanrummet 

mellan min sanning

och din sanning

som skapade så mycket ilska

 




Fri vers av sol
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-12-01 07:02



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jag ser vardagskonflikter slå emot drömska bilder av nuet. Efter poeten kommer det obönhörliga - människan.
2006-12-02

    Andersx
Måste va hemskt för honom stackarn, att bli arg över ingenting. ;O)
2006-12-01

  Anders P VIP
Ett sant filosofiskt budskap som du kläder i den sinnligaste dräkt. Min sanning finns i mitt huvud och din sanning i ditt, Någon objektiv dito finns inte. Allt vi upplever filtreras genom våra sinnen och hur vi tolkar.
2006-12-01

  jimmy welleby
Härligt, eggande erotiskt. Och ont..så det värker. Tack för den du!
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol