Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Tobias Johansson




Han tänder allt

 

Utan dig lever jag i ständig natt

famlar i mörker

hur jag då fann dig?

Eniro med lykta och ljus

sökte glödlampsingenjör




Övriga genrer av Nettan
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-12-01 12:35



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Bra skrivet, den sa mycket, hoppas att du har det upplyst nu =D mvh
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan