Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För freden

Vi slåss för freden
och tillverkar kanoner.
Ofta sluter vi leden
i fredsdemonstrationer.

Svenska vapen är bäst
att döda människor med.
Tycker man i öst och väst
medan vi kämpar för fred.

Att Bofors gör kanoner
är bra mot arbetslösheten.
Många stympade personer
gillar ej effektiviteten.

Medan vi kämpar för fred
kapitalet skärper tonen.
Sparkar folk och lägger ned
kanske hela produktionen...




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-12-01 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus