Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då

Åh minns du när vi dansade på små rosa moln
och allt vi sa var fina ord
Jag minns varje dans
Jag minns varje ord du sa
Det var då, nu är nu

Åh du brukade säga att jag var ditt allt
och vi skrattade tillsammans
Ja du levde inom mig
Vårt skratt blev till ett
det var länge sedan, nu är nu

Åh om vi bara hållt regnbågen vid liv
och aldrig blivit likgiltiga för varandra
Ja, vi betydde något då
det året, dom minuterna
det var då, nu är nu

Åh ibland önskar jag att du aldrig sagt hej
och att ditt leende inte nått mina ögon
minnena är allt jag har kvar nu
när ensamheten kommer
du är borta för alltid




Fri vers av saftflicca
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-12-01 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saftflicca