Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skrämmande tanke

Jag hade aldrig trott att något sånt här
kunde hända så snabbt
helt plötsligt är jag inte hel utan dig
en skrämmande tanke
vi har aldrig träffats på nära håll
inte ens utbytt blickar
jag trodde aldrig något sånt här
skulle hända mig
löften kan brytas så lätt
jag lovade att inte älska dig




Fri vers av saftflicca
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-12-01 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saftflicca