Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig för mycket

Jag älskar dig
men det är bäst att jag går
Jag älskar dig
men om jag stannar kvar dör jag
Jag älskar dig
men jag mår dåligt på grund utav dig
Jag älskar dig
men den stora frågan är om du älskar mig
Jag älskar dig
men det är nog bäst att jag går




Fri vers av saftflicca
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-12-01 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saftflicca