Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog känslorna vägen?

Hur kan du göra så mot henne
Hur kan hon tillåt det
Kanske vet hon inte?
Hur kan du vara så fräck
Hur kan du le mot henne
När du redan har gett upp
Hur har du mage att spinna drömmar
med någon annan
Hur kan du stå ut med dig själv
när du ser dig i spegeln
Kanske har hon redan gett upp som du
och spinner drömmar med någon annan
kanske ler ni båda två
men skriker inombords




Fri vers av saftflicca
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-12-01 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saftflicca