Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad fan gör jag här?



stod där som en looser magnet
med en gin tonic i handen

undrade:
vad fan gör jag här?

kom fram en full kille och log
inte mer än nitton säkert
han luktade spyor och billig herrparfym

\"hey baby\" sluddrade han fram

jag bad honom dra

baby, bebis
var en av oss barn så var det han

undrade igen:
vad fan gör jag här?

så var det dags för nästa charmör
inte lika full men inte mer intressant för det
också ung

\"här står du och ser sur ut\" sa han

jag gick hem

ja, jag är arg
förbannad
helt vansinnig på det här

att jag inte har kommit någonstans
att jag bara tar fel beslut
att tiden går så jävla fort
att jag snart är trettioett

var är det där expresståget alla andra tycks hoppat på?
för hallå
jag blev kvar
jag hann inte med

vad fan var meningen med det?




Övriga genrer av H Helix
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-12-06 22:50



Bookmark and Share


  Smultris
din text är extremt igenkännande och jag gillar verkligen ditt sätt att skriva på.

påtagligt och vardagligt... precis så som det är...
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix