Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom augusti

 

 

en hel månad smög förbi

med lika många dagar, timmar, minuter som förut

var någonstans var jag?

 

här, där

lite här och där

 

minns inte

vill inte minnas

vill ha något att minnas

 

en glimt av passion

sorg, mörker

 

ett uns glädje

svart depression

 

sol

 

regn

 

augusti




Fri vers av H Helix
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix