Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störd

 

jag är inte helt okej

logik existerar inte

 

begåvning ruttnar

 

hela världen är ond

bitter

 

äckligt bittert

 

var är jag?

vem är jag?

hallå!

 

just det

jag valde bort

lät förnuftet försvinna

 

hånlog men grät

 

rytmen är ojämn

men det finns en takt

 

om än störd

 

dunk

dunk, dunk




Fri vers av H Helix
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix