Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan hej då

 

som om hon inte fanns

trots tunga andetag

 

"Känn att jag känner"

vädjade hennes blick

 

han vägrade möta den med sin

 

hennes tårar slukades av hans lust

vilket inte var lustigt alls

 

vem hatade han så, att han hatade henne med?

 

"Jag tycker om dig"

sade hon gång på gång

 

han lyssnade inte

 

gick alltid

 

utan att säga "Hej då"




Fri vers av H Helix
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-06 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix