Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån där dag

 

 

 

då himlen är brun

min avföring blå

alla runtomkring ser så olyckliga ut så

bara jag strålar av glädje

allt är så bra

 

gräset jag går på är rött

mina läppar så gröna, de ler

åt allt och alla jag ser

det är ingen dröm

bara tvärtom




Fri vers av H Helix
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix