Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgjord ... kärlek

 

ge mig konstgjord ... kärlek

så jag kan låtsas för en liten stund

 

att jag svävar

 

ritar hjärtan så fort jag kommer åt

 

på en immig ruta

i sand med min bara stortå

med bläck på min hand ...

 

varm och luddig inombords

i ett litet tag




Fri vers av H Helix
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix