Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann

 

sann, sann

det är vad jag intalar mig idag

inget fel, bara som det är

någon annans fel

se vad du gjorde

skäms

 

sann, sann

det är bara för idag

allting är bra

bara tillfälligt nere

allt blir bra

sedan

 

sann, sann

tårar är på låtsas

saknaden gör inte ont

jag mår bra

bara bra

idag




Fri vers av H Helix
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-08 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix