Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenaden

hålla i hand

se livet passera





Fri vers av AektaBlond
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-12-02 12:33



Bookmark and Share


  Emanuel H
Kort och koncist.
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond