Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ibland hoppas jag att vi krockar.


och jag


andas

på rutan

i bussen
mot



ingenstans
och imman blir


ett skydd




mot utvärlden






jag vill inte se

vad som döljer sig
bakom

vattnet




Fri vers av epelkawka
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-12-02 18:10



Bookmark and Share


    magnos
Åh, snyggt. Bussar är som rena tankefärder. Mest pga att det är så oerhört tråkigt att åka buss förstås.
2006-12-03

  Ola Rydberg
Mycket snyggt
fina bilder
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka