Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska skiten ur varandra



när det var kallt
hade jag fullt upp
med att förakta mej själv
för att jag frös
medans du
klädde dej varmt
jag gjorde fothus åt oss båda
och tänkte ofta
på min sviktande men förväntansfulla tilltro
till det konsekventa älskandet
på att det bara finns en sak att göra
att älska skiten ur varandra
och jag längtade alltid efter att säga
wow! det är nästan som på riktigt
när vi tittade på film
och jag minns det som att du lös
som att du lös som fan hela tiden
och som att jag alltid
väckte dej när du sov som bäst
för att säga god natt




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-12-02 22:52



Bookmark and Share


  MMo
Efter att ha läst ett helt gäng till av dina dikter inser jag att det nog snarare är du som har en egen värld än den första dikten jag läste. En bättre värld.
2007-01-18

  livet
jag älskar skiten ur den här texten.
2007-01-15

  Mikael Lövkvist
Helt underbart skrivet. Vilket flyt. Underbart beskrivet. Ett djupt talande bildfragment av ett förhållande.
2006-12-30

    pladask
åh, ordet "fothus" är verkligen vackert. det är konstigt, för "fot" är inte så vackert. och inte "hus" heller egentligen. men "fothus" - åååwww...

2006-12-15

  Lilla_Lala
Det här är riktigt vackert. Gillar desperationen i din text och också den starka kärleken. Bra!
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna