Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är stål och vatten



Jag är stål och vatten
du finns för tårars skull
Jag ett hål om natten
hopviksam och omställbar
Jag är stål och vatten

Jag är allt du kräver
saknar bara allt det där
jag är mod du kväver
allt det där jag inte är

Jag är allt som fattas kvar
glömt att hitta rätt
jag är bleka tomma svar
gör dig aldrig mätt

Jag är stål och vatten




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-12-03 12:37



Bookmark and Share


  Thurizas
underbart flyt! denna skall bokmärkas
2007-02-09

    Mr. White
Bra titel.
Målar bra, men har ändå ett dunkel över sig. Ger intryck.
2007-02-09

  Smultris
Ett härligt flyt i den här texten, jag måste säga att jag blir intresserad av att läsa mer mer mer av dig:)
2007-02-08

  Björn
Jag känner igen mig i dina ord. Vacker skrivet. Jag tycker speciellt om sista delen.
Jag är allt som fattas kvar
glömt att hitta rätt
jag är bleka tomma svar
gör dig aldrig mätt
Björn
2006-12-29

  Siv
Det här gör du bra. Jag gillar!
2006-12-15

  KonstigaKatter
Mycket bra! Ord som motsättnigar som vi själva är ibland... Kuvade inom sig, ändå med stömmen av stål...
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson