Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julimånad



Sommaren gör ont när den sviker
bränner min hud mitt hjärta mitt hår
lovar en känsla som viker
av, mot andra år

Lovar att värma och smeka
det vintern lämnat att dö
lovar att kyssa och leka
livet spira ur frö

Lovar mig allt jag ber
lovar för stort för mycket
lovar mig allt jag ser
men dör i sista stycket




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-12-03 12:46



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
som musik i mina öron
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson