Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda i tunneln



Tack
för en
attack av dig
jag vill
blunda i tunneln
blunda bort
mörkret
i dina ögon
äter allt
jag inte orkar välja
bort
är bra men hemma mest
av oss
och allt
jag vill
blunda i tunneln
så länge jag inte ser ljuset
som bara svider
i mina ögon
men inte i dina
som bara
vill att
jag ska
laga allt
som bara gör ont
som jag vill
göra allt så
bra att jag
blundar i tunneln
i mörkret när
du tror
att vi båda ser
och jag kan se
men du
flyter av kraft
och jag
räknar vägstreck




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-12-03 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson