Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig



En svalnande känsla
som varm metall
blir kall utan din hud




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-12-03 13:00



Bookmark and Share


    kelelo
väldigt djup.. Diggar den fet mycket. Underbart
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson