Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o

femti´ jordeår

där under fullmånens glans

bjöds baily´s ur glas




Bunden vers (Haiku) av AektaBlond
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-12-03 17:49



Bookmark and Share


  W.Riter
Vet inte om man ska gratulera eller om jag fattade helt fel.:-)
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond